jebinie
czy klauzula sumienia pozwala lekarzowi na udzielenie pomocy Panu Papierzowi ?
Panu Kardynałowi, bądź Panu Księdzu
o ile się nie mylę, to nie
ponieważ jest to jawne sprzeciwienie się woli Pana Boga
jeśli Pan Bóg powiedział do Pana Prymasa Polski: Józefie chodź do mnie, Twój czas już nadszedł, chcę abyś wstąpił do Królestwa Mego, to..
Prymas Polski Józef Glemp MU odpowiedział: mam Cię w dupie, zrobię sobie operację by-passów i takiego będziesz mnie już widział
czy tak powinni robić i postępować kanalie w czarnych kiecach i ogłupieni święconą wodą doktorzy....
czy to jest droga do nieba
głoś to durniu
lekarz nie ma najmniejszego prawa sprzeciwiać się woli boskiej wzywającej kapłana do Siebie z tej marnej krainy
do szczęścia wiecznego, które ci pasterze głoszą
to jest wyraz zbydlęcenia, którego nawet komuniści, czy faszyści nigdy nie okazali
czy klauzula sumienia pozwala lekarzowi na udzielenie pomocy Panu Papierzowi ?
Panu Kardynałowi, bądź Panu Księdzu
o ile się nie mylę, to nie
ponieważ jest to jawne sprzeciwienie się woli Pana Boga
jeśli Pan Bóg powiedział do Pana Prymasa Polski: Józefie chodź do mnie, Twój czas już nadszedł, chcę abyś wstąpił do Królestwa Mego, to..
Prymas Polski Józef Glemp MU odpowiedział: mam Cię w dupie, zrobię sobie operację by-passów i takiego będziesz mnie już widział
czy tak powinni robić i postępować kanalie w czarnych kiecach i ogłupieni święconą wodą doktorzy....

czy to jest droga do nieba
głoś to durniu
lekarz nie ma najmniejszego prawa sprzeciwiać się woli boskiej wzywającej kapłana do Siebie z tej marnej krainy
do szczęścia wiecznego, które ci pasterze głoszą
to jest wyraz zbydlęcenia, którego nawet komuniści, czy faszyści nigdy nie okazali